További termékeink
Kereső
Kiemelt termékcsoportok
Termékajánló
Termék kategóriák
Rendelőprogramunkon csak cégek, vállalkozások, közületek, intézmények, szervezetek, egyéb nem természetes személyek adhatnak le rendelést! Magánszemélyek, természetes személyek nem rendelhetnek. Magánszemély vásárlóinkat várjuk szaküzletünkben!

Energizer Akkumulátor Universal Mikro 500mAh Ni-Mh AAA B4

A termék az alábbi kategóriákban található:

Akkumulátorok, töltők

Leírás

Az Energizer Akkumulátor Universal Mikro 500mAh Ni-Mh AAA B4 egy kiváló minőségű, újratölthető akkumulátor, amelyet kifejezetten a kisebb elektronikai eszközök számára terveztek. Ez a AAA méretű akkumulátor rendkívül megbízható és hosszú élettartammal rendelkezik, így ideális választás lehet távirányítókhoz, játékokhoz, vezeték nélküli egerekhez és más hasonló eszközökhöz.
A 500mAh kapacitás lehetővé teszi, hogy hosszabb ideig használhassa az eszközöket anélkül, hogy gyakran cserélnie kellene az akkumulátort. A Ni-Mh technológia biztosítja a stabil teljesítményt és a gyors újratöltést, így mindig készen állhat a használatra.
Az Energizer márka híres a minőségi termékeiről, és ez az akkumulátor sem kivétel. A megbízhatóság és a tartósság mellett a termék könnyen kezelhető és biztonságos használatot nyújt. A B4 jelölés azt jelenti, hogy a csomagban négy darab akkumulátor található, így egyszerre több eszközt is elláthat energiával.
Vásároljon az Energizer Akkumulátor Universal Mikro 500mAh Ni-Mh AAA B4 termékből, és élvezze a megbízható és hosszú élettartamú energiaforrást a kisebb elektronikai eszközei számára!
A kép csak illusztráció!
Címkék, kulcsszavak: akku, aksi, akkumulátor
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

kele-vilag.hu
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 394.25 Ft
Termékajánló
Garancia regisztráció
HiKOKI Gépregisztráció
Mastroweld Gépregisztráció
GYS Gépregisztráció
Milwaukee Gépregisztráció
AEG Gépregisztráció
Ryobi Gépregisztráció
Makita Gépregisztráció
Metabo Gépregisztráció
DeWALT Gépregisztráció
EXTOL Gépregisztráció