További termékeink
Kereső
Kiemelt termékcsoportok
Termékajánló
Termék kategóriák
Rendelőprogramunkon csak cégek, vállalkozások, közületek, intézmények, szervezetek, egyéb nem természetes személyek adhatnak le rendelést! Magánszemélyek, természetes személyek nem rendelhetnek. Magánszemély vásárlóinkat várjuk szaküzletünkben!

HERON Áramfejlesztők,szivattyúk

HERON márkakereskedés

A HERON cseh központú, áramfejlesztő és szivattyú gyártó cég. HERON az igényes cseh és európai piacon saját fejlesztésű, megbízható minőségű, felhasználóbarát termékeiről vált ismertté.
A HERON készülékei egytől háromszáz kilowattig terjedő teljesítményű, ipari belsőégésű motorok gyártásával foglalkozó modern üzemekben gyártják. A gyártás nem csak az oldalon található készülékekre terjed ki, hanem hómarókra, traktorokra, csónakmotorokra és egyéb gépekre is.

A HERON berendezései megfelelnek az ISO 9001 és ISO 14001-es szabványoknak

A gyártás megfelel az ISO 9001 –es minőségi szabvány és az ISO 14001-es környezetvédelmi szabvány követelményeinek. A gépeket ezen kívül az Európai Unió (CE) illetve az USA előírásai szerinti vizsgálatoknak vetik alá. A HERON márkanevet viselő összes terméket gyártás közben többször ellenőrzik, az alapanyagoktól és a felhasznált alkatrészek minőségétől kezdődően egészen a terhelés vizsgálatokig és a működőképességet ellenőrző tesztekig.

Magyarországon a HERON készülékek 2006 óta vannak forgalomban. A több ezer eladott készülék és az alacsony szervizstatisztika garantálja a hosszú távú megbízható működést.

Sokszínű felhasználás

A HERON készülékei kiválóan használhatók építkezéseken, szakipari munkák során, közműépítések és javítások alkalmával, állattartó telepeken, szárítóüzemekben, hűtőházaknál, közintézményeknél, üdülőkben, szabadtéri rendezvényeken, számítógépek és egyéb elektronikus berendezések üzemeltetésekor, illetve kultúrnövények öntözésekor, halastavak szivattyúzásakor, belvizes és árvizes területek víztelenítésekor, kútfúráskor, stb.

A Heron termékek műszaki jellemzőik, megbízhatóságuk, háttérszolgáltatásuk által egyre keresettebbek a felhasználók körében.

0 Ft-tól 406.500 Ft-ig
36 termék
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

kele-vilag.hu
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 390.95 Ft
Termékajánló
Garancia regisztráció
HiKOKI Gépregisztráció
Mastroweld Gépregisztráció
GYS Gépregisztráció
Milwaukee Gépregisztráció
AEG Gépregisztráció
Ryobi Gépregisztráció
Makita Gépregisztráció
Metabo Gépregisztráció
DeWALT Gépregisztráció
EXTOL Gépregisztráció