További termékeink
Kereső
Kiemelt termékcsoportok
Termékajánló
Termék kategóriák
Rendelőprogramunkon csak cégek, vállalkozások, közületek, intézmények, szervezetek, egyéb nem természetes személyek adhatnak le rendelést! Magánszemélyek, természetes személyek nem rendelhetnek. Magánszemély vásárlóinkat várjuk szaküzletünkben!

EXTOL Akkus légkompresszor 7,4V, 2000 mAh Li-ion akku, max. 10,3 Bar

A termék az alábbi kategóriákban található:

Kompresszorok

Leírás

MŰSZAKI ADATOK
Beépített Li-ion akkumlátor: 7,4 V, 2000 mAh (2×18650), USB telefontöltő adapteren keresztül tölthető, az adapter NEM része a csomagnak csak az USB-C kábel!
max. nyomás: 10,3 bar / 1800 kPa / 150 PSI
max. légáram: 15 l/perc
tömlő hossza: 24 cm
tartozékok: toldatok többféle szelephez
méret: 13,5×8,5×5cm
tömeg: 380 g
papír dobozban
 
1 ÉV GARANCIA
 
 
Kis méretű, mégis erőteljes és nagy teljesítményű lítium-ion akkumulátoros kompresszor, amelynek célja a személygépkocsik és haszongépjárművek, motorkerékpárok és kerékpárok gumiabroncsainak nyomásának az ellenőrzése és beállítása, valamint a mellékelt tartozékokkal sportlabdák, ágyak, matracok stb. felfújása. A kompresszor kijelzőjén kiválasztható a nyomás Bar / PSI / kPa értékben, és a kompresszor automatikusan leáll, amikor ezt az értéket eléri. Amennyiben a gumiabroncsból ki kell engedni a nyomást, akkor a szelep csatlakozó kart hajtsa fel, a csatlakozón keresztül levegő áramlik ki a gumiabroncsból. Sötétben végzett munkához munkaterület megvilágító LED-el és a kijelző háttérvilágítással rendelkezik. Automata kikapcsolás (10 perc után). Műanyag külső burkolat, de maga a kompresszor a gép belsejében teljesen fémből készült, hosszú élettartamot biztosít.
A kép csak illusztráció!
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

kele-vilag.hu
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 394.75 Ft
Termékajánló
Garancia regisztráció
HiKOKI Gépregisztráció
Mastroweld Gépregisztráció
GYS Gépregisztráció
Milwaukee Gépregisztráció
AEG Gépregisztráció
Ryobi Gépregisztráció
Makita Gépregisztráció
Metabo Gépregisztráció
DeWALT Gépregisztráció
EXTOL Gépregisztráció