További termékeink
Kereső
Kiemelt termékcsoportok
Termékajánló
Termék kategóriák
Rendelőprogramunkon csak cégek, vállalkozások, közületek, intézmények, szervezetek, egyéb nem természetes személyek adhatnak le rendelést! Magánszemélyek, természetes személyek nem rendelhetnek. Magánszemély vásárlóinkat várjuk szaküzletünkben!

Energizer Akkutöltő Mini + 2db 700mAh AAA

A termék az alábbi kategóriákban található:

Akkumulátorok, töltők

Leírás

Az "Energizer Akkutöltő Mini + 2db 700mAh AAA" egy kompakt és praktikus akkutöltő, amely kiváló választás lehet a webshopodban. Ez a töltő két darab 700mAh AAA méretű akkumulátort tartalmaz, amelyek ideálisak különböző készülékek, például távirányítók, játékok vagy vezeték nélküli egerek számára.
Az Energizer márka híres a minőségi termékeiről, és ez az akkutöltő sem kivétel. A kompakt méretének köszönhetően könnyen hordozható, így ideális társ a mindennapi használatban vagy utazás közben is. A töltő gyors és hatékony töltést biztosít, így nem kell aggódnod az akkumulátorok hosszú töltési ideje miatt.
Ez az Energizer Akkutöltő Mini + 2db 700mAh AAA tökéletes választás lehet azoknak, akik szeretnének energiát spórolni és környezetbarát megoldást választani az egyszer használatos elemek helyett. Vásárold meg ezt a terméket webshopunkban, és élvezd az Energizer minőségét és megbízhatóságát!
A kép csak illusztráció!
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

kele-vilag.hu
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 394.25 Ft
Termékajánló
Garancia regisztráció
HiKOKI Gépregisztráció
Mastroweld Gépregisztráció
GYS Gépregisztráció
Milwaukee Gépregisztráció
AEG Gépregisztráció
Ryobi Gépregisztráció
Makita Gépregisztráció
Metabo Gépregisztráció
DeWALT Gépregisztráció
EXTOL Gépregisztráció