További termékeink
Kereső
Kiemelt termékcsoportok
Termékajánló
Termék kategóriák
Rendelőprogramunkon csak cégek, vállalkozások, közületek, intézmények, szervezetek, egyéb nem természetes személyek adhatnak le rendelést! Magánszemélyek, természetes személyek nem rendelhetnek. Magánszemély vásárlóinkat várjuk szaküzletünkben!

Energizer Akkutöltő Quattro Maxi + 4db 2000mAh AA

Cikkszám:
TEQM-MAXI-2000
Márka:
Energizer

A termék az alábbi kategóriákban található:

Akkumulátorok, töltők

Leírás

Az "Energizer Akkutöltő Quattro Maxi + 4db 2000mAh AA" egy kiváló minőségű akkutöltő, amely ideális választás lehet mindenki számára, aki gyors és hatékony töltést szeretne. A töltőhöz 4 darab 2000mAh AA méretű akkumulátor tartozik, amelyek hosszú élettartammal és megbízható teljesítménnyel rendelkeznek.
Ez a töltő kényelmes és egyszerű használatot biztosít, így könnyedén töltheted fel az akkumulátorokat otthon vagy akár útközben is. A Quattro Maxi töltő négy független töltőhellyel rendelkezik, így egyszerre akár négy akkumulátort is tölthetsz. Ezáltal időt és energiát takaríthatsz meg.
Az Energizer márka híres a minőségi termékeiről, és ez a töltő sem kivétel. A megbízható és biztonságos töltés érdekében a töltő beépített védelemmel rendelkezik, amely megakadályozza az akkumulátor túltöltését vagy károsodását.
Ha szeretnél mindig készenlétben tartani néhány tartalék akkumulátort, vagy egyszerűen csak megbízható töltőt keresel, az "Energizer Akkutöltő Quattro Maxi + 4db 2000mAh AA" tökéletes választás lehet számodra. Ne hagyd, hogy az elektromos eszközeid lemerüljenek, vásárold meg ezt a praktikus és megbízható töltőt még ma!
A kép csak illusztráció!
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

kele-vilag.hu
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 394.25 Ft
Termékajánló
Garancia regisztráció
HiKOKI Gépregisztráció
Mastroweld Gépregisztráció
GYS Gépregisztráció
Milwaukee Gépregisztráció
AEG Gépregisztráció
Ryobi Gépregisztráció
Makita Gépregisztráció
Metabo Gépregisztráció
DeWALT Gépregisztráció
EXTOL Gépregisztráció